TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Folosirea site-ului www.a-home.ro presupune acceptarea prezentelor Termeni și Condiții de către utilizator.

Compania

FRITZBAU SRL

CUI: RO 37525760

J12/2297/2017

Str. Mircea Eliade, nr.16A, BRD

 

Drepturi de autor

Informațiile și materialele folosite în acest site sunt rezervate de S.C. FRITZBAU S.R.L. Utilizarea site-ului www.ahome.ro implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare, sub forma unui contract legal între utilizator și S.C FRITZBAU S.R.L., motiv pentru care se recomandă citirea cu atenție a informațiilor următoare.

Întregul conținut al site-ului www.ahone.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al S.C. FRITZBAU S.R.L. a oricăror elemente aparținând site-ului www.ahome.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.

Preluarea și republicarea parțială sau integrală a informațiilor prezentate pe site se poate face doar cu acceptul prealabil scris al www.ahome.ro.  Reproducerea imaginilor de pe acest site, cu sau fără specificarea sursei, este interzisă.

UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale www.ahome.ro, prevăzute de legislația în vigoare.

 

Prelucrarea informației

Prin accesarea site-ului www.ahome.ro, deținut de S.C. FRITZBAU S.R.L., vă aducem la cunoștință că vom prelucra datele dvs.cu caracter personal necesare îndeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost colectate.

 

Generalități

S.C. FRITZBAU S.R.L. poate schimba aceste condiții oricând prin modificarea acestui anunț. Ar trebui să vizitați această pagină periodic, pentru a revedea aceste condiții. Anumite dispoziții ale acestor condiții ar putea fi anulate de anumite anunțuri sau condiții legale localizate pe anumite pagini ale site-ului.

error: Alert: Content is protected !!