Întrebări frecvente

Acest tip de construcție se poate realiza atât în oraș, cât și în natură, însă noi îți recomandăm să asociezi A-home-ul cu o zonă definită, aer curat și peisaje deosebite. Totuși, sunt câteva chestiuni importante care trebuie luate în considerare. În primul rând, ideal ar fi să existe un drum de acces, astfel încât să putem transporta materialele de construcție la locație. În caz contrar, suntem siguri că vom găsi o soluție. În al doilea rând, ar fi de preferat ca la locație să existe cel puțin o sursă de curent, iar dacă nu, vom avea nevoie de un generator.

Termenul de realizare a construcției este între 40-60 de zile lucrătoare, însă lucrările pot fi îngreunate de unele condiții meteorologice, precum ploaia sau înghețul.

Da, aceste case sunt gândite și proiectate astfel încât să asigure confort termic chiar și atunci când destinația lor este de casă permanentă.

Fundația este din beton, pe care se montează o structură de lemn, în unele cazuri combinată cu o structură metalică zincată. În funcție de preferințe, ele pot fi integral din lemn sau din structură metalică zincată. Indiferent de varianta aleasă, prețul rămâne același. La final, finisajele se execută după propriile dorințe.

La fiecare proiect se pot realiza modificări fără costuri suplimentare atunci când se dorește o altă configurare a spațiului, de exemplu, să mutăm un perete, să micșorăm sau să mărim o încăpere, atât timp cât dimensiunile exterioare ale casei nu se modifică.

error: Alert: Content is protected !!